Ga naar de inhoud

Stap 1

Selecteer producten

Maak eenvoudig een verkooporder aan. Zoek het product wat je wilt verkopen. Voer het aantal te verkopen producten in en druk op ‘Nu verkopen’. Let op, het is uitsluitend mogelijk om producten van LBMA geaccrediteerde smelterijen te verkopen. Andere producten worden enkel in overleg ingekocht.

Stap 2

Controleer verkooporder

Als alle gewenste producten zijn toegevoegd aan de verkooporder is het belangrijk dat je deze controleert. Klopt alles? Kies dan voor verzekerde levering aan Goudzaken Inkoop (label wordt opgestuurd) of bezorg jouw producten op afspraak.

Stap 3

Verkooporder afhandelen

Vul jouw persoonsgegevens in voor het afhandelen van de verkooporder. Na het invullen van de persoonsgegevens kun je kiezen voor uitbetaling per bank of contant (mogelijk tot €9.900 bij zelf bezorgen van producten).

Stap 4

Leg de prijs definitief vast

Na een laatste gegevenscheck kun je de verkoopprijs vastleggen door op de knop ‘verkooporder bevestigen’ te drukken. Vanaf dat moment ligt de prijs vast.

Stap 5

Draag zorg voor levering

Heb je ervoor gekozen de producten persoonlijk af te leveren? Dan wordt je op de eerstvolgende werkdag gebeld voor het maken van een leverafspraak. Kantoorbezoek is uitsluitend op afspraak. Indien je hebt gekozen voor verzekerd verzenden ontvang je op de eerstvolgende werkdag een verzendlabel. Met dit label kun je jouw bestelling volledig verzekerd verzenden naar Goudzaken Inkoop. Pak het pakket stevig in en maak voor de zekerheid een foto van het pakket.

Stap 6

Ontvangst en controle producten

Zodra de producten in ontvangst zijn genomen vindt de controle plaats. Indien er is gekozen voor verzekerde levering is dit altijd onder cameratoezicht.

Stap 7

Uitbetaling van verkooporder

Zodra de producten zijn aangemerkt als authentiek vindt de uitbetaling plaats. De uitbetaling zal direct worden voldaan.

Reviews.

Kitty van de Vijver

12/01/2023

star star star star star
Goede service. Betrouwbaar. Na mijn mail werd er direct telefonisch gereageerd. Heel fijn.
Dina

20/09/2022

star star star star star
Een dikke 10+ voor Goudzakeninkoop. Met enige voorkennis op onderzoek gegaan (als onwetende klant) o.a. bij…
Thuur

07/09/2022

star star star star star
we hebben een snelle en goede afhandeling van onze zaak gehad

Wat wil je verkopen?