Ga naar de inhoud

Afhandeling1. Garantie

Productgarantie; Als het mankement zich binnen 12 maanden na levering voordoet, is het mogelijk om een declaratie in te dienen. Let op, edelmetalen zijn uitgezonderd van deze regeling.

 

Beschadigd bij ontvangst; Mocht je per ongeluk een beschadigd of verkeerd product hebben ontvangen, laat dit zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen weten. Accepteer geopende of beschadigde paketten nooit. Vraag de bezorger het pakket te retourneren aan de verzender.

 

Garantie bij oneigenlijk gebruik; Wanneer het mankement is veroorzaakt door val- stoot of waterschade, het artikel oneigenlijk gebruikt is, of het binnen het verwachtingspatroon bij normaal gebruik ligt, is het niet mogelijk om aanspraak te maken op gratis reparatie of vervanging.

 

 

2. Retourneren

Herroepingsrecht; Je hebt het recht om je bestelling binnen 14 dagen, zonder verdere opgaaf van reden te annuleren. Na de annulering heb je nogmaals 14 dagen om de producten retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Deze verzendkosten bedragen circa 15 euro per pakket. Raadpleeg voor exacte tarieven de website van uw vervoerder.

 

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Goudzaken Inkoop geleverd worden.

 

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Je kunt geen gebruik maken van jouw herroepingsrecht bij edelmetalen in verband met prijswijzigingen. Of er daadwerkelijk prijsverschillen zijn opgetreden is hierbij irrelevant.

 

Retourneren; Heb je een verkeerd product ontvangen, is er een mankement of ben je niet tevreden? Neem dan contact op met Goudzaken.

 

Mankementen; Alle producten geleverd door Goudzaken Inkoop voldoen aan de hoogste vereisten. Stel dat jouw bestelling onverhoopt toch een mankement bevat, is het belangrijk hier direct bij ontvangst een melding van te maken. Vervolgens kijken we naar de situatie en zoeken we gezamenlijk een passende oplossing.

 

Edelmetaal retourneren; Het is niet mogelijk om edelmetaal – buiten mankementen of verkeerde leveringen – te retourneren. Dit is omdat edelmetaal gebonden is aan koersen waardoor prijsverschillen kunnen optreden. Of er daadwerkelijk prijsverschillen zijn opgetreden is hierbij irrelevant.

 

 

3. Uitbetaling

Tijdens het samenstellen van de verkooporder heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen uitbetaling per bank of met contanten. Uitbetaling per bank is altijd mogelijk. Contante uitbetaling is uitsluitend mogelijk in combinatie met het op afspraak bezorgen van de producten. De limiet voor contant uitbetalen is €9.900.

 

De uitbetaling vindt direct na productcontrole plaats, zowel bij bankoverschrijving als contante uitbetaling. Doorgaans worden producten binnen 24 – 48 uur na ontvangst gecontroleerd.

 

 

4. Transport(tijd) & kosten

Bij het afronden van de verkooporder kun je kiezen uit verzekerd transport (kosten €14.95) of persoonlijk bezorgen op afspraak bij Goudzaken inkoop (€0). Indien je kiest voor verzekerd transport ontvang je de eerstvolgende werkdag een verzendlabel via de mail. Deze kun je gebruiken om jouw bestelling verzekerd te verzenden naar Goudzaken Inkoop. Als je de producten zelf wilt aanleveren wordt je de eerstvolgende werkdag gebeld voor het maken van een afspraak. Let op, kantoorbezoek is uitsluitend op afspraak.

 

Producten dienen binnen 2 werkdagen afgegeven te zijn voor transport of op kantoorlocatie. Indien deze periode wordt overschreden zullen bepaalde koersprijzen worden gewijzigd naar de dan actuele prijzen. Leveringen van Goudzaken Inkoop aan afnemers zal maximaal één werkweek bedragen.

 

 

Wat wil je verkopen?

Reviews

Dina

20/09/2022

star star star star star
Een dikke 10+ voor Goudzakeninkoop. Met enige voorkennis op onderzoek gegaan (als onwetende klant) o.a. bij…
Thuur

07/09/2022

star star star star star
we hebben een snelle en goede afhandeling van onze zaak gehad
Kitty van de Vijver

12/01/2023

star star star star star
Goede service. Betrouwbaar. Na mijn mail werd er direct telefonisch gereageerd. Heel fijn.