Ga naar de inhoud

Persoonlijk & vertrouwd

Sinds 2019 is Goudzaken dé partij voor de in- en verkoop van baren en munten in Nederland. Uitsluitend van erkende smelters. Dat doen er meer, toch? Klopt! Maar wij doen het graag net iets anders. Persoonlijker. We nemen graag de tijd voor je, leggen je alles uit waar je vragen over hebt en delen onze marktkennis met je. Een betrouwbare partij waar je altijd terecht kan. Kan je dat zeggen over jezelf? Wel als we de beoordelingen van onze klanten mogen geloven.

 

Een verkooporder plaats je bij Goudzaken Inkoop eenvoudig online. Je kunt op ieder moment voor actuele prijzen kopen en verkopen (Terugkoopgarantie) bij Goudzaken. Kies voor discreet en volledig verzekerd transport of kom op afspraak langs op kantoor. Dan handelen wij het direct af.

Onze edelmetaalhandelaren.

Zakendoen zoals het bedoeld is: eerlijk en persoonlijk. Met Goudzaken zet ik in op goede prijzen, een overzichtelijk handelsproces en de ruimte voor een goed gesprek.

Eimke Jansen Eigenaar & edelmetaalhandelaar

Onze prijzen staan duidelijk online. Zo kun je met vol vertrouwen en een goed gevoel terecht bij ons op kantoor, of verkopen online.

Daan Schonagen Edelmetaalhandelaar

Reviews.

Dina

20/09/2022

star star star star star
Een dikke 10+ voor Goudzakeninkoop. Met enige voorkennis op onderzoek gegaan (als onwetende klant) o.a. bij…
Thuur

07/09/2022

star star star star star
we hebben een snelle en goede afhandeling van onze zaak gehad
Kitty van de Vijver

12/01/2023

star star star star star
Goede service. Betrouwbaar. Na mijn mail werd er direct telefonisch gereageerd. Heel fijn.

Wat wil je verkopen?