Ga naar de inhoud

Wat wil je verkopen?

Actuele zilverprijs bij verkopen zilver

Wij kopen zilver altijd in tegen actuele prijzen. Online worden de biedprijzen voor zilver elke 5 minuten geüpdatet. Je kunt jouw verkooporder dus tegen een voor jou gunstige prijs bij ons aanleveren. De actuele zilverprijs komt tot stand op basis van de LBMA fix. De LBMA is een organisatie die zich bezig houdt met controle en het bepalen van de standaarden van de zilvermarkt.

Verkoop van muntzilver

Zilveren munten verkopen kan met enkele klikken online. Je kunt bij ons muntzilver verkopen van 1 troy ounce. Als ook van bijvoorbeeld de 1/4 troy ounce zilver of 1/2 troy ounce zilver. Online kun je zilveren munten verkopen tot een gewicht van 1 kilomunten. Heb je één zilveren munt van bijvoorbeeld 5 of 10 kilo? Neem dan op werkdagen contact op. Deze zilveren munten kun je ook verkopen bij Goudzaken Inkoop. De biedprijs is dan gelijk aan de online biedprijzen voor zilveren munten x het gewicht in zilver.

Wij kopen onder andere deze bekende 1 troy ounce zilveren munten:

  • Zilveren Maple Leaf
  • Zilveren Kangaroo
  • Zilveren Philharmoniker
  • Zilveren Krugerrand
  • Zilveren Britannia

Onze biedprijzen op zilveren munten liggen standaard hoger dan bij de bekende zilverbaren. Dat komt omdat zilveren munten in een andere categorie vallen. Particulieren kunnen dus beter zilveren munten verkopen dan zilverbaren.

Baren van zilver verkopen

Zilver verkopen in baren kan ook eenvoudig online. Je kunt online een verkooplijst samenstellen met bekende zilverbaren van LBMA erkende producenten. Veel verkochte zilverbaren in Nederland zijn de Umicore zilverbaren, Schöne zilverbaren en baren zilver van Argor Heraeus. Zilverbaren kopen wij voor minimaal 98% van de actuele zilverprijs in. Deze actuele zilverprijs kun je controleren op onze zilverkoers pagina.

Zilveren muntbaren verkopen

Wil je zilveren muntbaren verkopen? Deze zilveren muntbaren vallen officieel onder de munten categorie. Omdat er een nominale waarde wordt vermeldt op de zilveren staaf, kun je deze onder de voor particulieren gunstige btw tarieven verhandelen. Muntbaren kun je verkopen via de zilveren munten pagina. Uiteraard is het dan wel van belang dat je het juiste gewicht selecteert. Muntbaren van 5, 10 of 15 kilo kopen wij enkel in overleg in. Dat kan op maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00.

Waarom zilver verkopen bij Goudzaken Inkoop

Onze actuele biedprijzen staan altijd online. Je kunt op ieder moment jouw goud of zilver aan ons verkopen. In tegenstelling tot andere opkopers ben je bij ons op afspraak welkom op kantoor. Je mag de gehele controle meekijken, kunt eventueel contant uitbetaald krijgen tot maximaal €10.000 en komt bij de best beoordeelde edelmetaalhandelaar van Nederland. Vragen? Stel ze gerust.

Dina

20/09/2022

star star star star star
Een dikke 10+ voor Goudzakeninkoop. Met enige voorkennis op onderzoek gegaan (als onwetende klant) o.a. bij…
Kitty van de Vijver

12/01/2023

star star star star star
Goede service. Betrouwbaar. Na mijn mail werd er direct telefonisch gereageerd. Heel fijn.
Thuur

07/09/2022

star star star star star
we hebben een snelle en goede afhandeling van onze zaak gehad

Waar kan ik zilver verkopen?

Je kunt het beste zilver verkopen via onze online omgeving, die van Goudzaken Inkoop. Je weet dan wat jouw zilver oplevert. Uitsluitend op afspraak kun je ons kantoor bezoeken, midden in Nederland. Zonder afspraak is het verkopen van goud of zilver niet mogelijk. Dat komt omdat wij graag goed de tijd nemen voor het controleren van het zilver. Het is tenslotte belangrijk dat kwaliteit wordt gewaarborgd bij jouw verkoop.