Ga naar de inhoud

Wat wil je verkopen?

Veilig goud verkopen

Wij hebben een hoge biedprijs op goudbaren en gouden munten. Deze biedprijs voor de verkoop van goud kunnen wij hanteren omdat wij direct de verkochte gouden munten en baren met ons online inkoop systeem. De prijs die op de website vermeldt staat is ook daadwerkelijk het bedrag dat je krijgt bij de verkoop van goud.

Maak een afspraak en kom langs op kantoor voor de verkoop van jouw goud. Ook op afstand kun je goud verkopen via Goudzaken Inkoop. Hiervoor kun je gebruik maken van het volledig verzekerde transport dat wij aanbieden.

Voor welke prijs kan ik mijn goud verkopen?

Goudbaren en gouden munten kopen wij graag in bij Goudzaken Inkoop. Wij bieden een scherpe prijs voor jouw goud. De prijs bepalen wij aan de hand van de actuele goudprijs. Deze goudprijs is continu in beweging evenals onze biedprijzen. Op het moment dat je de verkooporder plaatst zet je de biedprijs vast. Zo weet je precies hoeveel jouw goud waard is. 

Je kunt kiezen om betaald te krijgen per bankoverschrijving of contant. Wil je contant uitbetaald krijgen? Dat kan tot €9.900. Tijdens het aanmaken van een verkooporder kun je selecteren welke voorkeur je hierin hebt.

Dina

20/09/2022

star star star star star
Een dikke 10+ voor Goudzakeninkoop. Met enige voorkennis op onderzoek gegaan (als onwetende klant) o.a. bij…
Kitty van de Vijver

12/01/2023

star star star star star
Goede service. Betrouwbaar. Na mijn mail werd er direct telefonisch gereageerd. Heel fijn.
Thuur

07/09/2022

star star star star star
we hebben een snelle en goede afhandeling van onze zaak gehad