Ga naar de inhoud

Speciale Maple Leaf munten verkopen

Er zijn verschillende bijzondere versies van de Gouden Maple Leaf munten gemaakt. In 1999 en 2010 zijn de gekleurde munten gemaakt en in 1999, 2001 en 2009 zijn er holografische munten geproduceerd. Deze munten zijn net zo goed te verkopen als de reguliere Gouden Maple Leaf munten. Ook deze munten kopen wij graag in bij Goudzaken Inkoop. Indien je andere speciale gouden munten hebt die je wilt verkopen kun je altijd contact met ons opnemen.

Producent van de Maple Leaf munten

De Gouden Maple Leaf munt word geslagen bij de Royal Canadian Mint. Dit is een bekende smelterij uit Canada waar zij 3 vestigingen hebben. De Maple leaf word sinds 1979 uitgegeven en is zowel in de gouden als zilveren variant beschikbaar. Queen Elizabeth 2 staat op de voorzijde afgebeeld en het esdoornblad, het nationale symbool van Canada, staat op de achterzijde afgebeeld. De Gouden Maple Leaf munt is enorm lastig te vervalsen door zijn veiligheidskenmerken. Onder andere zijn geribbeld oppervlak is hier één van. Deze veiligheidskenmerken zorgen ervoor dat de Gouden Maple Leaf munt bijna niet na te maken is en zo dus op een prettige en veilige manier verkocht kunnen worden. Bij Goudzaken Inkoop controleren wij de munten altijd op echtheid.

Hoge zuiverheid Gouden Maple Leaf

De Gouden Maple Leaf munt heeft een zuiverheid van 99,99% goud. Dit is mede mogelijk door de verbeterde productietechnieken die in 1982 toegepast werden. Voor specifieke verzamelmunten word door de Royal Canadian Mint zelfs een zuiverheid van 99,999% gegarandeerd.u003cspan class=u0022Apple-converted-spaceu0022u003e u003c/spanu003e

Gouden of zilveren Maple Leaf verkopen

Munten zoals de Gouden Maple Leaf zijn, net als andere munten, goed te verkopen. Wij kopen deze munten dan ook graag in. Andere munten die wij graag inkopen zijn bijvoorbeeld het Gouden tientje en de Gouden Krugerrand. Deze gouden munten zijn stuk voor stuk goed verhandelbaar en zijn op veel plekken te verkopen. De meest voor de hand liggende manier is via een edelmetaal handelaar zoals Goudzaken, vanwege de goede prijs. Wij bieden namelijk 100% voor gouden munten zoals de Gouden Maple Leaf.

Dina

20/09/2022

star star star star star
Een dikke 10+ voor Goudzakeninkoop. Met enige voorkennis op onderzoek gegaan (als onwetende klant) o.a. bij…
Kitty van de Vijver

12/01/2023

star star star star star
Goede service. Betrouwbaar. Na mijn mail werd er direct telefonisch gereageerd. Heel fijn.
Thuur

07/09/2022

star star star star star
we hebben een snelle en goede afhandeling van onze zaak gehad